onze kaart

Menu Trutselaar

1 Garnaalkroket met verse tartaar
Of
1 Kaaskroket met parmezaan
Of
Carpaccio van rundsvlees

 

Steak “Irish Beef” met frietjes en saus naar keuze
Of
Gegrilde zalm met verse béarnaise en groenten
Of
Gegrilde polder beenham met saus en frietjes

 

Dame Blanche
Of
Coupe Advocaat

 

38 euro / pers.
Menu enkel te verkrijgen voor de ganse tafel.

 

Vraag naar onze suggesties of lunch van de week

Lunch elke werkdag, niet tijdens schoolvakanties.
Hoofdgerecht en koffie aan 15 euro

fingerfood

  • Portie kippespiesjes
    10 stuks met dipsaus
    8,50
  • Portie mini-frikandel
    10 stuks met dipsaus
    8,50
  • Portie mini-loempia
    10 stuks met dipsaus
    8,50
  • Frietjes met saus
    4,50
  • Bordje warme mix
    13,00
  • Portie bitterballen
    10 stuks met dipsaus
    8,50
  • Portie kaas en/of salami
    met mosterd
    6,00
  • Zakje Chips
    2,00

Finger attack

  • 1 Croque Monsieur
    7,50
  • 2 Croque Monsieur
    12,00
  • 1 Croque Madame
    8,50
  • 2 Croque Madame
    13,00
  • 1 Croque BoemBoem
    9,50
  • 2 Croque BoemBoem
    14,00

Voorgerechten

  • Duo van kaas- en garnaalkroketten
    16,00
  • 3 Garnaalkroketten
    met verse tartaar
    19,70
  • 2 garnaalkroketten
    met verse tartaar
    17,20
  • 3 Kaaskroketten
    met parmezaan en sla
    18,00
  • 2 Kaaskroketten
    met parmezaan en sla
    15,50
  • Carpaccio van rundsvlees
    15,50
  • Zacht gerookte zalm
    met toast en garnituur
    17,00
  • Scampi in de look
    5 stuks
    17,00
  • Scampi in de curry
    5 stuks
    5,00
  • Dagverse soep
    naar het humeur van de chef
    6,00

pasta's

  • Pasta pesto
    parmezaan, zongedroogde tomaat
    18,00
  • Spaghetti Bolognaise
    14,00
  • Vegetarische lasagne
    16,00
  • Lasagne Bolognaise
    16,00

Salad' Amour

  • Supplement frietjes
    3,50
  • Salade met gebakken scampi
    en currydressing
    23,50
  • Salade met geroosterde kipfilet
    18,80
  • Salade met zalm en garnalen
    22,50
  • Salade met geitenkaasje in brikdeeg
    19,00

Lekkere vis

  • Visvariatie
    met puree en fijne groentjes
    25,00
  • Gegrilde zalm
    met bearnaisesaus
    22,50
  • Scampi in de look
    9 stuks met frietjes
    24,00
  • Scampi in de curry
    9 stuks met frietjes
    24,00
  • Kabeljauwhaasje
    met duglérésaus en groentjes
    24,50

Steakhouse

  • RIB EYE ‘Irish Beef’
    24,50
  • Steak ‘Irish Beef’
    22,00
  • Sauzen
    Béarnaise-, peper-, champignonsaus of kruidenboter
    3,00
  • Gegrilde polder-beenham
    20,50
  • Gemarineerde ribbetjes
    met sausjes en frietjes
    22,00

Desserts

  • Coupe Colonel
    Citroensorbet met wodka
    9,00
  • Banana split
    in de zomer
    8,50
  • Coupe vanille met vers fruit
    in de zomer
    9,50
  • Kinderijsje
    4,50
  • Dame Blanche
    8,00
  • Coupe Brésilienne
    8,00
  • Coupe advocaat
    8,00
  • Warme appeltaart
    met vanille-ijs en slagroom
    6,50
  • Profiteroles
    met vanille-ijs en warme chocoladesaus
    8,50
  • Seizoenssorbet
    7,00
  • Chocolademousse
    7,00
  • Dessertbordje van de chef
    7,00
  • Tiramisu
    8,50

Kid's corner (tot 12 jaar)

  • 1 Kaaskroket
    met sla en frietjes
    10,00
  • Kinderportie ribbetjes
    met sausjes en frietjes
    12,00
  • 1 Garnaalkroket
    met sla en frietjes
    9,00
  • Kipnuggets
    met appelmoes en frietjes
    10,00
  • Fishsticks
    met appelmoes en frietjes
    10,00
  • Junior spaghetti
    10,00
  • Frikandel
    met appelmoes en frietjes
    10,00

Tearoom

Tea-room (van 15u00 tot 17u30 – op zondag vanaf 16u00)

Pannenkoeken en wafels

  • Met vers fruit
    in de zomer
    8,00
  • Met advocaat en vanille-ijs
    6,50
  • Met Nutella
    4,80
  • Met vanille-ijs
    5,00
  • Mikado
    Vanille-ijs en chocoladesaus
    6,00
  • Met boter en suiker
    4,50
  • Met confituur
    4,80

Desserts

  • Coupe Colonel
    Citroensorbet met wodka
    9,00
  • Banana split
    in de zomer
    8,50
  • Coupe vanille met vers fruit
    in de zomer
    9,50
  • Kinderijsje
    4,50
  • Dame Blanche
    8,00
  • Coupe Brésilienne
    8,00
  • Coupe advocaat
    8,00
  • Warme appeltaart
    met vanille-ijs en slagroom
    6,50
  • Profiteroles
    met vanille-ijs en warme chocoladesaus
    8,50
  • Seizoenssorbet
    7,00
  • Chocolademousse
    7,00
  • Dessertbordje van de chef
    7,00
  • Tiramisu
    8,50

Finger food

  • Portie kippespiesjes
    10 stuks met dipsaus
    8,50
  • Portie mini-frikandel
    10 stuks met dipsaus
    8,50
  • Portie mini-loempia
    10 stuks met dipsaus
    8,50
  • Frietjes met saus
    4,50
  • Bordje warme mix
    13,00
  • Portie bitterballen
    10 stuks met dipsaus
    8,50
  • Portie kaas en/of salami
    met mosterd
    6,00
  • Zakje Chips
    2,00