Een feest in het groen

Het schilderachtige decor van het kasteeldomein en de oude hoeve, met haar zonovergoten veranda leent zich ook perfect tot allerhande communie-, lente– en bedrijfsfeesten. Het immense terras, de grote speeltuin en de ruime parking zijn extra troeven.

Bij het vastleggen van een datum vragen wij u 100 euro cash als voorschot/garantie. Prijzen geldig vanaf 25 personen. Graag het definitieve aantal personen & menukeuze een week op voorhand doorgeven aub (eventuele afvallers worden nadien aangerekend). Voor een vlotte bediening vragen wij 1 menu per groep.

ALL-IN FORMULES

  • apéro basic
  • 20 p/p
  • 2 glazen cava of fruitsap
    2-tal hapjes (koud/warm)
    2 glazen aangepaste wijn bij de maaltijd
    water, koffie

  • apéro standaard
  • 22 p/p
  • 2 glazen cava of fruitsap
    3-tal hapjes (koud/warm)
    3 glazen aangepaste wijn bij de maaltijd
    water, koffie

  • Dranken basic
  • 12 p/p
  • 2 glazen aangepaste wijn bij de maaltijd
    water, koffie

  • Dranken standaard
  • 14 p/p
  • 3 glazen aangepaste wijn bij de maaltijd
    water, koffie

Soepen

  • Aspergesoep (tijdens seizoen)
    met grijze garnalen
    6,00
  • Vissoep
    met croutons en rouille
    6,00
  • Tomatensoep
    5,00

Koude voorgerechten

  • Gerookte eendeborst
    met fris slaatje
    14,00
  • Serranoham met meloenbolletjes
    en slaatje
    10,00
  • Carpaccio van rundsvlees
    parmezaanschilfers en rucola
    10,00
  • Tartaar van gerookte zalm
    wasabi-mayonaise en krokant koekje
    13,00

Warme voorgerechten

  • Stoofpotje van tongscharrolletjes
    en fijne groentjes
    14,00
  • Gandahamkroket met geitenkaas
    1 stuk
    10,00
  • Scampi in een looksausje
    5 stuks
    14,00
  • 1 Garnaalkroket
    met huisgemaakte tartaar
    10,00

Hoofdgerechten vis

  • Tongfilets
    met warme groentjes en puree
    24,00
  • Scampi met een licht kerriesausje
    8 stuks
    22,00
  • Griet
    met preistoemp en mosterdsaus
    24,00
  • Kabeljauw met seizoensgroenten
    en sausje met groene kruiden
    20,00

Hoofdgerechten vlees

  • Lamskroontje
    met mosterdsaus en gratintaartje
    22,00
  • Kalfslende
    met seizoensgroentjes en aardappelkroketjes
    20,00
  • Kip met pasta
    en rode pestosaus
    19,00
  • Ribbetjes
    met sla, saus en frietjes
    19,00
  • Côte à l’os
    met sausjes en frietjes
    24,00
  • Vlaamse stoverij
    met sla en frietjes
    17,00

Desserts

  • IJstaart of ijslammetje
    5,00
  • Stukje fruitgebak met coulis
    5,00
  • Tiramisu
    7,00
  • Appeltaart met slagroom
    5,00
  • Coupe advocaat
    6,00
  • Dame Blanche
    6,00
  • BBQ Classic
  • 21 p/p
  • Gemarineerde ribbetjes
    Barbecueworst
    Kippenbrochette

  • BBQ deluxe
  • 24 p/p
  • Zalmmoot
    Côte à l’os
    Chipolata

  • BBQ kids
  • 15 p/p
  • Barbecueworst
    Kippenbrochette

Inbegrepen bij alle BBQ formules
Selectie van vers gesneden groenten en salades met bijpassende dressings, pasta en rijst
Brood, boter en aardappel in de schil.

Tevens sausjes zoals mayonnaise, cocktail, tartaar, Provençaalse saus, champignonsaus en vissaus

Soepen

  • Aspergesoep (tijdens seizoen)
    met grijze garnalen
    6,00
  • Vissoep
    met croutons en rouille
    6,00
  • Tomatensoep
    5,00

Koude voorgerechten

  • Gerookte eendeborst
    met fris slaatje
    14,00
  • Serranoham met meloenbolletjes
    en slaatje
    10,00
  • Carpaccio van rundsvlees
    parmezaanschilfers en rucola
    10,00
  • Tartaar van gerookte zalm
    wasabi-mayonaise en krokant koekje
    13,00

Warme voorgerechten

  • Stoofpotje van tongscharrolletjes
    en fijne groentjes
    14,00
  • Gandahamkroket met geitenkaas
    1 stuk
    10,00
  • Scampi in een looksausje
    5 stuks
    14,00
  • 1 Garnaalkroket
    met huisgemaakte tartaar
    10,00

Hoofdgerechten vis

  • Tongfilets
    met warme groentjes en puree
    24,00
  • Scampi met een licht kerriesausje
    8 stuks
    22,00
  • Griet
    met preistoemp en mosterdsaus
    24,00
  • Kabeljauw met seizoensgroenten
    en sausje met groene kruiden
    20,00

Hoofdgerechten vlees

  • Lamskroontje
    met mosterdsaus en gratintaartje
    22,00
  • Kalfslende
    met seizoensgroentjes en aardappelkroketjes
    20,00
  • Kip met pasta
    en rode pestosaus
    19,00
  • Ribbetjes
    met sla, saus en frietjes
    19,00
  • Côte à l’os
    met sausjes en frietjes
    24,00
  • Vlaamse stoverij
    met sla en frietjes
    17,00

DESSERTS

  • IJstaart of ijslammetje
    5,00
  • Stukje fruitgebak met coulis
    5,00
  • Tiramisu
    7,00
  • Appeltaart met slagroom
    5,00
  • Coupe advocaat
    6,00
  • Dame Blanche
    6,00